Facebook likebox

mediaplayerwinamp player web player
low player

Webpoll

Wat mis jij bij Your Choice Radio?

Dj's

Ik heet Rob van Dijk en ben getrouwd. Als kleine jongen zat het medium radio maken al in het bloed. Vroeger van het geld wat ik verdiende met krantenwijken kocht ik  mijn eerste mengpaneeltje en spaarde ook voor de beroemde Technisch SL 1200- MK2 draaitafels. 

In de jaren 80 heb ik veel gedraaid op diverse feestjes en was de vrijdagavond mijn vaste avond om plaatjes te kopen bij Radio Correct in Rotterdam. De voorkeur ging het meest uit naar import uit Amerika en Engeland. Dat soort plaatjes had ik dus ook ruimschoots in mijn platenverzameling zitten. Het waren ook de leukste en spannende jaren omdat er toen nog op de FM band werd uitgezonden. Ik maakte o.a. programma’s voor Trans Atlantic en Radio Centrum. Tegenwoordig is het internet overspoeld met veel radiostations waarvoor het de luisteraars steeds moeilijker gemaakt wordt om te kunnen kiezen.

Your Choice Radio probeert daar onderscheid in te maken en is een station bestemd voor de doelgroep 20 tot 50 jaar. Het maakt voor elk wat wils radio met een brede muziek smaak. Zondagavond ben ik te horen met het programma Meer Pop Non Stop met daarin heel veel nieuwe muziek exclusief voor Your Choice Radio maar ook muziek uit de jaren 70 tot 00 hoor je met een greep uit de Billboard Hot 100 en de UK Top 40. De eigen Top 40 en Tipparade worden niet vergeten! Kortom een bom volle radioshow die je echt niet zal vervelen en prima thuis hoort op jouw Your Choice Radio!

Momenteel niet te horen bij Your Choice Radio